fredag 29. august 2014

Prosjekt juice/smoothie faste

Da jeg sa til kjæresten min at jeg ville prøve ut juice faste fikk jeg ett stort "Hvorfor?" tilbake. Sant å si så har jeg egentlig ikke noe bedre svar enn at jeg var nysgjerrig. 
Jeg mistet melka mi når vi flyttet, sikkert pga stress og produksjonen begynte å dale rett før. Etter en sørgestund på ca 1 min så tenkte jeg "hva nå?" Kanskje det er kjedsomhet? 
       Det var noe som bare sa i meg, "Jeg kan gjøre alt jeg vil nå!" Sikkert derfor jeg tok meg en kaffebaileys på en søndags ettermiddag :P 

SÅ, når mamma kom på besøk til Ørnes og jeg fortalte henne ideen min, så ble hun og ivrig. Mamma er med på alt. 
Vi har jo hørt den alle. Man føler seg "renset", får ett energikick og finere hud. Litt sult klarer man vel å takle. Vi valgte å gå for en på 3 dager fra deliciouslyella. Det er 4 hver dag, 2 juice og 2 smoothies. Det er jo peace of juice! 
Så da vi dro til Gjøvik peppet vi hverandre opp. Yeah, dette blir bra! 

Dagen før:
Vi handlet inn frukt og grønt og diverse sunnhets produkter fra Life som Acai pulver, hamppulver, spirulina og mandelsmør. 
Jeg hadde den beste følelsen da vi sto i kassa på Kiwi med DEN supermat vogna. Pluss en sjokoladeplate så vi fikk feira denne siste dagen før fasten. 




 

Dag 1

Første smoothien var digg! Den var den eple, pære, avocado og spinat jeg har nevnt før på bloggen. Den metter godt og holdt i magen helt frem til lunsj. 
Brukte goood tid på lunsj juicen, som var sikkert en hel liter! :O 

Jeg tror jeg tissa 45 ganger i løpet av dagen.... 




































Ble litt sulten før "snacken" da mamma kom hjem, og etter "middagen" ble både jeg og mamma snurt og la oss klokka 21 for å unngå å kjenne på den verste sulten. 

Men det føltes sunt! 



















Dag 2

Våknet sulten, noe jeg aldri pleier å gjøre. Prøvde å vente med å spise frokosten lengst mulig bare så jeg kunne dra den lenge. Kjente det var litt tungt å drikke dagens smoothie, den var tjukk og måtte knaste på kål bitene som smoothie maskinen ikke tok. Det skjer forresten aldri når jeg bruker nutribulletten. 

Energien begynte å avta i løpet av dagen og sofan frista veldig. Sulten gnagde i meg rett før lunsj, men juicen var knall god! 
Eple, pære, agurk og mint blad :D 
Humoret tok seg opp og jeg begynte å se lyst på livet igjen. Drakk vann med sitron som en helt!! 


Jeg gjorde til og med yoga i ca 20 min før jeg ble så svimmel at jeg måtte bare legge meg ned. Ada fikk lite oppmerksomhet. 

Da mamma kom hjem fra jobb snakket vi om hva vi skulle spise når dette var over. Og det var ikke kake eller sjokolade. Det var egg, fisk og brød. 
Senere gikk jeg inn på kjøkkenet og luktet den beste middagslukta. Det var maten til Ada.... 

Mamma hadde vondt i magen så hun sovna på sofan. Jeg la meg klokka 21 med rumlende mage, surt humør og nada energi. 





Dag 3

Da jeg våknet var smoothie det SISTE jeg hadde lyst på! Mamma hadde laget den for meg så den sto klar da jeg kom ned på kjøkkenet. Jeg lagde grøt til Ada og satte oss ned for å spise frokost sammen. Det var såvidt at jeg ikke spiste babygrøten hennes... 
Brukte ca 2 timer å få ned den smoothien. 


Ada sovna halv 12 og jeg tenkte å bare få en liten power nap før jeg skulle støvsuge. 2 timer sov vi! Jeg var helt ødelagt da jeg våknet og det slo meg som ett håndballtre. NEI! 
Dette var ikke verdt det. 
Jada, kun en halv dag igjen - men vettu hva. Jeg krabba nesten ut av sofaen da Ada våknet og jeg måtte ta henne opp. 

Jeg ringte mamma som hadde smerter i magen av all juicen.. Vi ble enig om at vi hadde vært "flinke" som holdt ut og at nå var dette ikke lenger verdt det. 

Knekkebrød har ALDRI smakt så godt!! 

All ære til dere som faster en gang i året, eller flere ganger for den del. Dere yogier der ute som kjører på med faste kun på sitronvann. OMG! Jeg bøyer meg i støvet for dere. 

Jeg har INGEN dårlig samvittighet i det hele tatt og ser ikke på meg som en taper. Men visse ting er seriøst ikke verdt det. Jeg kan spy fra tung trening, det er en ting. Men så dårlig og nedenfor jeg ble, pga kroppen min ikke fikk næringen sin - synes jeg ikke var vits i. 
De sier at verste dagen er den andre og kanskje den tredje. Det kan jeg nikke meg enig til. Men at det skulle bli så ille at jeg knapt klarte å stå opp på beina for å hente ungen min, og jeg har maaaaaaaasse reservelager av energi godt polstra rundt meg. Men nei. Jeg synes virkelig ikke at juice faste var noe for meg. 


I etterkant nå så setter jeg mer pris på maten min. Jeg spiser saktere og mindre, så noe bra kom ut av det hele. Jeg setter pris på smak og nyyyter hver eneste kopp med kaffe. 


Dette er veldig diskutert emne, om det er noe vits i det hele tatt å faste. Det er ingen vitenskapelige beviser på at kroppen renses i det hele tatt, utover det den klarer selv. Jeg ville bare gjøre opp min egen mening, fordi jeg holder fast i at vi er forskjellige. Vi krever forskjellig mat og tidsrammer på når vi vil spise. 
Da har man testet ut denne! 
ALDRI MER for meg :P 



Nå skal helga nytes i Oslo med søster, venninne besøk i morgen og MAT <3 

Ha en knall helg! 

- Ulz - 




onsdag 27. august 2014

Lapper fra July med quinoa

Jeg bare MÅÅÅ dele denne oppskriften med dere. Har virkelig falt for denne og laget den nesten hver dag i en uke. 
Det startet enkelt med at jeg kjøpte en pose quinoa på iHerb, uten å vite hva jeg skulle bruke det til. Jeg har begynt å teste litt med andre matvarer enn egg og cottage cheese, og må si jeg ble glad i quinoa. Det er frø, men sies å være korn, og kan anvendes på samme måte som ris. Altså i salater eller på tallerken i stedet for ris. Den inneholder alle 9 essensielle aminosyrene så helt genialt hvis du spiser lite eller ikke noe kjøtt. 
1/3 kopp inneholder ca 160 kcal, 2,5 gram fett, 3 gram fiber og hele 6 gram protein. Info hentet herfra. - http://vegetarian.about.com

Ok, tilbake til denne yummi oppskrifta - på lapper!
Den er hentet fra http://juliannely.blogspot.no, mer nøyaktig her

Kopi fra blogg: 

Oppskrift til ca 7 lapper

Ca 1 dl quinoa (nykokt eller kalde rester) 
Ca 1 dl lettkokte havregryn (evt. glutenfrie hvis du er veldig sensitiv)
2 egg
2 ss cottage cheese
1 ss rapsolje eller cocosa
En liten klype salt




Jeg la til kanel og litt honning i mine :) Er og blir en søtmoms! 
Kjørte blandingen i nutriblasten for å gjøre den smidig. Lappene blir litt mer luftige og konsistensen minner på vafler. Ble konge godt! Stekte dem også i kokosolje. 







Nooo, she didn't.....?! 



Yeas, she DID! Mabel sirup!!!! Yummi yumi I got love in my tummy! 

Jeg er ingen kokk - enda - på kjøkkenet. Så de oppskriftene dere finner her kommer fra noen eller noe sted. Har ikke kommet så langt at jeg kan begynne å eksperimentere helt enda. 

Disse lappene anbefaler jeg virkelig :D 

- Ulz - 



tirsdag 26. august 2014

Play that funky music - del 2/3 : Styrke

Musikk er noe jeg er helt avhengig av når jeg trener, og det er spesielt til løping og styrke. Og dans, men det er vel en selvfølge. Yoga gjør jeg (faktisk!) uten musikk, hvis ikke hodet er all over the place og jeg må bare ha noe å fokusere på. 

Spillelistene varierer veldig hos meg. Jeg har flere løpe lister og mange mange fler styrke-trenings-lister. Og selv om jeg putter inn nye låter her og der, så er det noen sanger som går igjen, på de aller fleste listene. 

Andre del - Styrketreningen

Til styrketreningen liker jeg at beaten er litt langsommere enn på løping eller steptime. Fra 114 bpm ca og litt oppover. Jeg bruker ikke rytmen, men er du er en musikkgeak som meg så vil den spille litt inn i aktiviteten uansett. Det bare blir sånn, rytma setter seg i kroppen :) 
Personlig blir musikken ofte ett hakke mer "aggresiv" enn den jeg ellers hører på. Enten det jeg selv kaller for Rock eller Hip hop. Mama needs some beat to lift. 

Her er noen av mine "must play" sanger hvis jeg skal løfte på stanga. 



1. I don't care - Fallout boy


Denne står på min "rockestyrke" liste. Kan gjerne trene pulstrening til den, har brukt den på timer en del. Den bare gir og gir og gir energi som passer perfekt til trening. 


2. It's like that - Run DMC 


Fordi den er awesome! Står også oppført på min "old school dance". Jeg blir bare så gira når jeg hører den! Og hvertfall når jeg ser videoen!



3. I can transform ya - Chris Brown


Digger digger rytma! Passer helt perfekt til knebøy.




4. Eye of the Tiger - Survivor



Ikke lat som du er overrasket... 




5. Get up - Bingo Players & Far East Movement 


Med en gang jeg fant denne, så ble den sittende fast på spillelistene mine. I mitt hode er den en perfekt oppvarmingslåt, med nok kick for å innstille meg mentalt på det som skal skje. 
Jeg varmer opp dynamisk med kroppsvektøvelser. 




6. Smack my bitch up - Prodigy 



God gammel låt!  Ikke tenk på teksten, bare hør på den herlige takten, beaten og bassen. Lovelovelove.



7. We run this - Missy Elliot 


Den låten de fleste kjenner starter 1.13 inni videoen, men den intro... maaaaan, den MÅ være med!!!! :D Jeg har ALLTID hvertfall 1 Missy låt på min liste. 




8.  Gravel Pit - Wu-Tang Clan 


Enten så trener jeg mens den spilles i ørene mine, eller så står jeg i hjørnet og danser. Godt har jeg det uansett :P 



9. #That Power - Will.i.am. & Justin Bieber 


Hysj, ikke si til noen at jeg liker pop musikk :P Jeg er hemmelig medlem i sukkertøy klubben. 


10. Rise - Safri duo 


Fantastisk treningslåt - uansett aktivitet. Denne står som "power song" på min ipod. 





Da har du fått liten sneakpeek på hva som befinner seg på min ipod og Spotify. Ønsker du at jeg deler en av mine lister med deg så gjør jeg gjerne det via Spotify. Det eeeer så gøy med "ny" musikk og ofte er den den faktoren som gjør at man kommer seg ut av døra :) 

Nyt kvelden. Her skal jeg under dyna allerede nå. 
Skal fortelle hvorfor på fredag... holder på med ett prosjekt ;) 

- Ulz - 

mandag 25. august 2014

På farta igjen og lemon twist grøt

For en herlig helg! Vi var i et nydelig bryllup til ett vennepar der jeg fikk være deres toastmaster. Det var så gøy, og så godt å få være bare Ulla for en kveld.

Ble spurt om jeg ikke holdt på å sprekke av savn til lillesnupp.. og jeg svarte: "Mjooo... men det går bra". 
Sannheten var at det var bare DEILIG. Det var utrolig godt å komme hjem til det store smilet, men en av grunnene var fordi jeg fikk sove uten å våkne til hver gang hun snudde seg i senga eller hosta. Jeg SOV fast uten å våkne what so ever! 
Pluss at jeg hadde mamma som var hjemme hos henne, som er det jeg og søstern kaller for "baby whisper". Det er helt unikt hvordan unger bare smelter rundt henne. 

Jeg og snupp ble med mamma hjem til Gjøvik der vi skal være, igjen - ja, i par uker. Vi er her ofte, men det er fordi jeg nyter tida jeg kan reise hit. Hvem vet hvordan det blir fremover hvis.. nei NÅR jeg lager meg jobb. Har planer og de er rullende :D Noen som er nysgjerrig? 

Åh, må dele denne friskheten med dere!! 
Lagde overnight oats igjen, med en liten twist. Oppskriften er hentet fra veganmisjonen


Havregryn 2 dl
Melk 2 dl (hun bruker havremelk, jeg brukte ekstralett Tine) 
Solsikkefrø 2 ss
Mapel sirup 2 ss (eller så mye du ønsker)
Litt salt

Og Sitron! Saften fra ca en halv sitron. 




Jeg har blitt så forelska i grøt på krukke så det passet bra med en ny variant. Selv om jeg likte bedre min orginale med gresk yogurt, sukrin gold, vanilje stevia og bær - så var dette absolut en frisk variant. Jeg gikk kanskje litt vel amokk med sitronen, så min ble sur. Men godkjent allikevel! 

Nyt!

- Ulz - 



fredag 22. august 2014

Slapp av!

Det er helg nå og mitt tips er: SLAPP AV. 

Vi er på kanten av sommeren, og skal straks hoppe uti høsten med alle de aktivitetene som følger. Nyt dagene med det som roer deg ned. 

Vi kan godt lære litt av denne karen..




Jeg skal nyte min helg i bryllup for ett herlig vennepar. Første gangen vi har barnefri sammen! Jahuuuuu  :D 
Har dratt mamma opp helt fra Gjøvik til Ørnes for at vi skal få barnevakt. "Dratt" er kanskje litt å ta i... 
"Mamma, vi skal i bryllup den helga. Vil.."   "Ja, jeg kommer!" 
Godt med mamma. Sånn mamma skal jeg også bli. 


GOD helg!! 

- Ulz - 

torsdag 21. august 2014

Delte mager

Nå fikk jeg endelig gjort yoga igjen! Etter en uke med diverse jenteplager og annet stress, så ble det tid til å rulle ut matta mi og praktisere en full time. Humøret glitret bokstavelig talt etterpå! Har vært litt cranky siden i går.... 
              Fikk jogget en mini tur i går, etter en laaaaaang pause. Og det var ille. Har ikke jogget så sakte siden jeg startet å jogge, SÅ fort sklir utholdenheten bort. Det skremte meg!  

Merket en annen ting, at under hele turen så var jeg så skuffet over meg selv at jeg hakket ned på meg. "Så treg du er din ku!" og "Du suger!" 
Snill var jeg ikke.... Hva er greia med å tenke sånt til seg selv når jeg jobber med å motivere mennesker? 
Jeg gjør dette hvertfall ikke når jeg gjør yoga, da får jeg en "lurer-på-hvordan-kroppen-har-det-i-dag" innstilling og merker fort om jeg kan utfordre meg eller ta den rolige veien. Følger fortsatt timer fra nettet (www.yogaglo.com), men har begynt å notere ned sekvenser og gjør de alene. Det å ikke ha en stemme i rommet unntatt din egen kan være litt rart i starten, men det er fantastisk når man blir vant til det. 

MAGEN

Jeg får faktisk tak i magemusklene nå, og har knekt koden til hvordan jeg skal "sy" de sammen mens jeg jobber. 
Visste du at de aller fleste gravide får delte magemuskler? Og de gror helt ELLER DELVIS tilbake igjen? 
Og visste du at MEN kan også få dette?? Åh yeas! 

Tilstanden heter Diastis Recti og kort forklart er dette når sixpacken deler seg på midten. Musklene er sydd sammen med bindevev som heter linea alba som separeres på midten når magen vokser under graviditet. Hos menn kan dette forekomme hvis det blir lagt ekstremt mye press på bindevevet. 




Som du ser på bildet, så er det ikke slik at magen er zipp tilbake igjen hos alle. Noen må virkelig jobbe for å få magen tilbake. Hos noen er den zipp tilbake igjen, så fint for de. 

Jeg som har danset store deler av livet mitt og trent mye, slet veeeeldig i starten av graviditeten med å slippe magen. Så klarte jeg det så godt at nå sliter jeg med å finne den igjen. Står jeg i planke så henger det fortsatt en stripe midt på magen og det kan forklare hvorfor korsryggen plages ofte. Jeg må som regel gjøre ett par katt og ku øvelser (svai og krum ryggen på alle 4) i senga før jeg står opp om morgenen. Hvis Ada hyler, og jeg må opp raskt så låser den seg totalt når jeg skal løfte henne opp fra senga. 

What to do? 

Start med noen aktiverings øvelser. Ja, jeg vet det er like moro som å stå på balansebrett etter at man har tråkket over. Hvem GJØR det liksom? "10 min hver dag i 3 uker." 

MEN, hvis du vil ha magen tilbake og unngå slitasje, plager og eventuelle skader på rygg så legger du deg ned på gulvet foran tven på kvelden og gjør dette. 

1. Stå på alle 4 og legg den ene hånden lett på navelen. Trekk så inn magen slik at den løftes fra hånden, hold i 5-10 sek og slipp så kontrollert ned. Gjenta 10 ganger. 

2. Ligg på magen og gjør det samme liggende. Mage av gulvet. 

3. Diagonale løft: Fra alle 4 strekker du ut ene hånden rett frem og motsatt fot bak. Bli lang og unngå å svaie. Navlen inn. Hold i 5 sek, Gjenta andre siden. Dette var 1 runde. Gjør 5, minst. 

4. Bitte små sit up. bare for å se på magen at du klarer å "flate" den ned. Pust ut når du løfter, hold og pust inn på toppen, pust ut rolig og senk deg ned til gulvet kontrollert. Gjenta  5-10 ganger. 

Start her. Det skal jeg hvertfall gjøre. Alarmen er på, hver kveld eller mens jeg venter på at melka til Ada skal kjøle seg - da er det ned på gulvet! 


Bare vit, du er ikke alene om dette. Det er ikke farlig og de aller fleste får tilbake magen sin. I verste tilfelle kan musklene sys tilbake. Du vil ikke det? Legg deg ned og start å knip! :D


- Ulz - 







søndag 17. august 2014

Turtesting!

Jeg skal innrømme det straks. Jeg er ikke noe turmenneske. Asfalt, biler, tørt og varmt er det jeg kjenner til og har ikke hatt noe stress med å komme meg ut av huset. 
Jeg skylder det på at gjennom årene siden jeg var 17 så har jeg trent inne, og det mye. Danse gjør man i en dansesal og styrketrening inne på ett senter. Og jeg har gjort dette. Mye. 
Såe... det er nesten litt flaut å innrømme at etter 10 år i vakre nord Norge, så har jeg vært på Keiservarden 1 gang. That's it. Det er noe vanvittig nydelig natur her, men jeg har ikke kommet lenger enn til lysløypa bak huset mitt.. og ikke utforska den heller helt ut. 

Men nå har jeg hverken dansesal eller treningssenter i nærheten. Så NÅ må jeg begynne å bruke det jeg har rundt meg, ute. Pluss yogamatta og kettelbellen min da :D 

Dette er andre helga på rad vi skulle ut og utforske området... Det er fint her, men man må kjøre ett stykke til turløypene. Som vi ikke finner. 
Har fått bæremeis fra svigers og den skal brukes! Så, det ble en mini tur i dag. 


 Er jeg ikke elegant der jeg går? :D Kjæresten lo godt av meg, der han gikk bak meg.... 


Så jeg fikk en pinne. Unskyld, en stav. Noen får blomster. Jeg får pinne! Unskyld, stav. Men seeee, han spikka den helt sjæl! 


 Jeg fant sopp! (Ok, newbie) 



Stolt turgåer etter en time! 



Statusoppdatering på selvfølelsen:

Det går mye bedre. Jeg tror faktisk at ved å flytte og fjerne litt speil og mye fokus rundt kropp har hjulpet. Jeg hadde utrolig lyst til å begynne på jobb igjen, men kjente også ett press (som kun jeg la på meg selv) som skremte meg litt. 
Men nå har jeg ett fokus på å komme tilbake i mitt eget tempo, uten press. Og det er noe nytt for min del. Jeg har faktisk tenkt mye annerledes enn før. Vinklingen på treningen min begynner å endre seg, etter 10 år med jag etter drømmekroppen. Som ikke har vært mitt bilde på drømmekropp en gang. Kropp. Hva vil man oppnå med den? 
          Hvis drømmen er å konkurrere med kroppen, så må du også trene og spise deretter. Men mitt mål er og har egentlig aldri handlet rundt utseende. Jeg ønsker heller å kunne mestre en del utfordringer. Stå på hendene, snurre fort, være sterk og fleksibel samtidig. På tide å sette disse målene foran meg i stedet for fettprosent og vekt. 

Mål er så personlig at man må egentlig brainstorme det frem. Sette frem ett ark og begynne å skrive ned, "Hva ønsker jeg?" 
Og ikke spørre kjæresten eller vennen på siden. Hva er ditt mål? Løpe maraton? Gå Galdhøpiggen? Stille i fitness? Slå hjul? 

Og så må du svare: "Hvorfor?" 

Hva vil målet gi deg? 

Nå venter noen deilige hjemmelagete hamburgere på meg.... 

ÅH så heldig jeg har som har en kokk! 
Som og gir meg pinne :D :D :D 

Unskyld, stav :P 

- Ulz - 

















fredag 15. august 2014

Is this it?

Må innrømme at tanken streifer meg ett par (million) ganger i løpet av dagen: "Er dette livet mitt nå?" 
Jeg tror (håper!) at de aller fleste har det sånn i barsels- og småbarns tida. Følelsen at man ikke vet hvor ungen slutter og du begynner. 
Jada, det er super koselig å våkne opp til en energiball klokka 6 og bare være med henne hele dagen. Og jaaaa, igjen jeg er heldig som får muligheten til det. 
Bare så det er forklart, for de som ikke vet. Jeg er hjemme enda med ungen i ubetalt permisjon slik at faren kan følge sin drømm og jobbe. Han tar sin pappaperm senere, sikkert deltid. Jeg føler meg ikke komfortabel å sende henne i barnehage når hun ikke en gang krabber. Hun danser, synger, leker for seg selv i timevis - så finmotorikken er på plass.. men hun har ikke hatt det travelt med å komme seg av sted. Hun er på vei, så jeg er ikke bekymret. Alle har sin vei, men det har hvertfall gjort jeg mitt mammahjerte vil vente til etter nyttår. Da er hun 13 mnd. 
Sier ikke at dette er en generel mening, eller at det er noe galt i å sette ungen sin i barnehage før.. Jeg var i barnehage/hos dagmamma da jeg var 4mnd :D 
Men for oss passer dette best. 

Så det er egentlig bare min egen "feil" at jeg sitter nå i denne situasjonen. Alene. Hjemme. Med ungen. Hver dag. 
Jei. 

MEN -  det positive er at jeg tenker MYYYYYYE på hva jeg virkelig vil med tanke på jobb. En får virkelig tenkt.. 
Første setningen i denne sangen går igjen og igjen og igjen og igjen i hodet mitt... 



Oi, klokka er 22:23 - Jeg må hive meg i seng! 

- Ulz - 

onsdag 13. august 2014

Krise, kettelbell og proteinbarer

OMG - macen min døde. Akkurat når jeg skulle koble på kameraet med noen fantastiske bilder fra mine eksperiment fra kjøkkenet. Har jo litt tid til det nå, og ikke minst bedre plass :D 
Så nå skriver jeg fra ipaden (hurra for teknologi freaken jeg) så blir kanskje ikke like "pent". Pytt pytt!

Det har tatt oss litt tid å få ting på plass, og få pakka ut det viktigste. Jeg har også tatt meg tid til å venne meg til å bo alene, ikke kjenne noen og være hjemme med lille ungen. I dag var det en god dag. Tror hodet begynner  komme seg høvelig oppover nå. TAKK for yoga! 
Og min nye venn, kettelbellen jeg fikk i bursdagsgave :D 


Det var vanskelig å velge en vekt som skal passe til de fleste øvelsene, så havnet på 16 kg. Jobber man i intervaller så er den akkurat tung nok. Gjett om svetten renner, selv om øktene er på kun 15-30 min. Står ute på plattingen så meget mulig naboene tror jeg er litt koko. Men det er det beste stedet nå, det er jo fortsatt varmt :D 
Kan legge ut en liten bildeserie etterhvert med eksempel økt. Akkurat nå varierer jeg litt fordi det er mest gøy :P 

Har fått testet ut noen nye saker, som jeg finner på nettet som jeg vil dele. I fikk jeg endelig testet ut Kriweb sine protein barer!  Oppskrift finnes her:  http://www.kriweb.no/2013/02/05/hjemmelagde-proteinbarer/
 (Blir så fiiint på ipaden!) 


Letter oppskrift finnes ikke :P 
En scoop sjokoladeprotein pulver
En halv scoop kokosmel
Par dråper stevia
En dæsj melk

Rør om til kuler eller barer, og sett i fryseren mens du smelter sjokolade.. 


Og rull...


Jeg satte ballene inn i kjøleskapet en liten stund og rullet IGJEN... Oh yeas! Mama likes her chocolate :D 





De ble KNALL god!!!!! Gjett om de skal lages igjen og igjen og igjen og igjen og igjen. 


Enda en grunn til at det er litt stille her om dagen er fordi den tida jeg har til overs, har jeg brukt tid på å skape jobb her ute. Det må forberedelser til ;) 
Føles som jeg sitter på kanten av ett stup og tenker, skal... skal ikke... 

- Ulz -